Chape- en vloerwerken voor huizen en kantoren

Deferme Jan - Chape -en vloerwerkenVoordat u aan de finale vloerbetegeling kan beginnen, is het ontzettend belangrijk dat de chape- en vloerwerken in Lummen en omgeving op een professionele manier gebeuren. Grondwerken Jan Deferme pakt dat aan, zowel voor eigen bevloeringsprojecten als voor derden.

Herstellingen en renovaties

U kan op ons beroep doen voor alle dekvloertypes. En wij verzorgen deze werken voor kleine en grote oppervlakken, voor woonhuis en kantoor. Moet er oude chape uitgebroken worden, dan zorgen wij voor het afvoeren van het puin. Herstellingen of renovaties? Ook die zijn bij ons in goede handen.

Op het vlak van vloeren leggen wij zowel keramische tegels als natuursteen. U kunt kiezen uit stijlvolle natuurlijke materialen zoals graniet, blauwe hardsteen, kalksteen en leisteen of klassevolle gebakken keramische tegels. Als u het niet zeker weet, kunnen wij u op weg helpen.

Contacteer ons vandaag nog

Kijk hier even voor enkele van onze referenties en contacteer Grondwerken Jan Deferme meteen voor een gratis offerte van uw chape- en vloerwerken.