Grondwerken Jan Deferme in Lummen: vakkundige service aan een eerlijke prijs

Bent u op zoek naar een vakkundige service inzake klinkerwerken, chape- en vloerwerken, een specialist in steentapijt of grondwerken? Dan bent u aan het juiste adres bij Jan Deferme. Van klein tot groot: alle mogelijke werken en problemen zijn een kolfje naar onze hand.

Kennis van zaken

Intussen kunnen wij immers al terugkijken op twintig jaar ervaring. Bij ons kunt u zowel terecht als particulier, maar ook voor bedrijven bieden wij interessante oplossingen aan. Renovaties en herstellingen nemen we tevens voor onze rekening.

Wij geven u advies

Wij dragen kwaliteit heel hoog in het vaandel. Bij onze grondwerken in Lummen en omgeving gaan wij resoluut voor een perfecte plaatsing en afwerking, in en rond de woning. Wij zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn over het resultaat.

Bovendien hanteren wij democratische prijzen. Dat kunt u merken als u bij ons een offerte aanvraagt. Dan kunnen wij u meteen het nodige advies geven. Wij raden u aan om zeker de referenties van onze eerdere werken eens te bezichtigen.

Neem contact met ons op

Ook als u graag nog wat meer informatie wilt over onze grondwerken, kunt u natuurlijk steeds contact met ons opnemen. Jan Deferme uit Lummen helpt u met veel plezier verder.