Chape- en vloerwerken voor particulier en bedrijf

Reken op deze ervaren aannemer voor een degelijke aanpak in alle projecten met chape- en vloerwerken uit Lummen. Die werken zijn namelijk een belangrijke voorbereidende factor om uw uiteindelijke vloer goed te leggen.

Goede ondergrond voor vloer

Grondwerken Jan Deferme pakt elk project grondig aan. Zo kunt u bij ons rekenen op degelijke voorbereidende werken, zodat uw uiteindelijke tegelvloer of andere vloer een stabiele en stevige ondergrond heeft en goed kan hechten. Zowel voor eigen bevloeringsprojecten als voor derden kunnen deze opdrachten volbracht worden.

Herstellingen en renovaties

Vervolgens is deze vakman ook beschikbaar - voor alle dekvloertypes - om de nodige kleine en grote opdrachten te doen. Vanaf de afbraak tot de afvoer van het puin en afwerking van de ondergrond  - alles wordt voorzien. Bovendien kunt u hier rekenen op expertise en kennis in eventuele werken - ook groot en klein - om ondergrond te herstellen of renoveren.

Op het vlak van vloeren leggen wij zowel keramische tegels als natuursteen. U kunt kiezen uit stijlvolle natuurlijke materialen zoals graniet, blauwe hardsteen, kalksteen en leisteen of klassevolle gebakken keramische tegels. Contacteer Grondwerken Jan Deferme meteen voor een gratis offerte van uw chape- en vloerwerken.